Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes
Ristet hvidløgsbrød med 3 forskellige toppings (tomat, pesto, svampe og marinerede oliven).
Forskellige kolde italienske specialiteter. Blandet pålæg, skinke, bresaola, salami,
Italiensk, krydret fiskesuppe.
Tyndt skåret okseinderlår pyntet med rucolasalat, marineret med olivenolie og
Bøffelmozzarella med tyndt skåret tomat, tilberedt med jomfruolivenolie,
Marineret kalveinderlår med oliven og kapers i en lækker tunmousse.
Friskskåret tomat med rødløg, oliven, artiskokker, jomfru olivenolie, balsamico,
Marinerede calamari med ingefær og citron.
Alle pizza og pasta retter kan fås i børnestørrelse Til vores pizza bruger vi mozzarella og Italiensk skinke.
Tomat, ost, parmaskinke (lufttørret skinke), rucola og parmesanost.
Tomat, ost og skinke.
Sammenlagt pizza med tomat, ost skinke og champignon
Tomat, ost, lufttørret okseinderlår, rucola og parmesanost.
Tomat, ost, oksemørbrad i strimler, gorgonzola og champignon
Tomat, frisk bøffelmozzarella, parmaskinke, bresaola, rucola og revet parmesan.
Tomat, ost, krydret Italiensk pølse, oliven og løg. Vores pasta er hjemmelavet.
Bred pasta med laks og porre i flødesauce.
Bred linguini med cherrytomater, kylling, tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chili i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola.
Tagliolini med venusmuslinger i en delikat sauce tilsat hvidvin, hvidløg, persille, cherrytomater og frisk chili.
Penne med oksemørbrad i strimler, løg og champignon i en lækker flødetomatsauce.
Bredbånd pasta med salsiccia pølse, porre, oksemørbrad i tern i flødesauce.
Linguini med Karl Johan svampe, salsiccia pølser og scamorzasauce (ostesauce).
Pennepasta med pesto, grønne bønner, kyllling og pinjekerner.
Fyldt ravioli med oksekødsragout med frisk basilikum og revet parmesanost.
Fyldt pasta med ricotta og spinat, pesto' grana ost, parmesan og frisk basilikum.
Tagliolini med hjemmelavede kødboller i tomatsauce.
Bredbånd pasta med hjorte ragout i egen fond.
Risotto med safran, Karl Johan svampe og Provolone ost.
Risotto med alt godt fra havet.
Risotto med 4 forskellige oste Alle kødretter serveres med dagens kartofler og garniture
Stegt kalvefilet i hvidvinsauce med parmaskinke og frisk salvie.
Oksemørbrad i gorgonzolasauce.
Skiver af stegt kalvefilet med Karl Johan svampe i trøffelsauce.
Oksemørbrad i Madagaskar pebersauce tilsat cognac.
Tournedos med reduceret Amorone-vin og skalotteløg. Fiskeretter serveres med dagens kartofler og garniture.
Grill stegt laksefilet med limesauce.
Speciel italiensk lagkage pyntet med frisk frugt
Blødende friskbagt kage af mørk chokolade med vaniljeis og frisk frugt.
Crème Brulée tilsmagt limoncello
Chokolade panna cotta med mango coulis.
Torroncino semifreddo på hindbær coulis.
Dry
Sød
Sød eller tør
Crème Brulée tilsmagt limoncello
Forskellige Italienske oste pyntet med druer, honning, nødder og rødløg.
Superb rødvin fra Sicilien. UDSØGTE RØDVINE
Meget vellavet Amarone i god kraftig stil. Druerne er tørret i 3 måneder inden presning, hvilket giver vinen en høj alkoholprocent på 15%, kraft og nogen sødme, alligevel
God Chianti Riserva. Denne er lagret på store egefade samt små barriques. Mellemfyldig og elegant klassisk rødvin fra Rufina. Hoveddruen er Sangiovese
Super Barbera-vin fra selve Barolo-området. Kraftig rødvin med begrænset garvesyre. Der er gode indtryk fra egefadslagring og en dejlig
Regionen Abruzzo er leverandør af denne formidable rødvin. Det er en ren Montepulciano-viner fadlagret på små barrique i 2 år. Den har en særdeles
Ripasso-rødvin fra Valpolicella nord for Verona. Ripasso-teknikken består af tilsætning af tørrede pressede drue-skaller fra Amarone til den almindelige Valpolicella-rødvin herved får vinen mere fylde, kraft og en snert sødme. Flot rund og blød rødvin med mange fyldige smagsindtryk af bl.a. modne, mørke kirsebær og meget elegant harmonisk smag. God til fyldige kødretter.
Fra Sicilien. Denne smagfulde hvidvin, UDSØGTE HVIDVINE
Meget delikat hvidvin på Italiens mest populære hvidvinsdrue. Pinot Grigio’s popularitet skyldes ikke mindst druens milde frugtsyre kombineret med en god
Kraftfuld karakterfuld hvidvin på Sauvignon-druer, er lagret på ståltanke for at opnå den maksimale friskhed. Smagen er fyldig, ren og sprød. Passer til skaldyr, fisk og antipasti.
Et rigtig godt glas hvidvin - Vermentinodruen er kendt som Sardiniens bedste hvidvin.
Skøn og delikat rosévin fra vinområdet ved Gardasøen. Flot lys pink farve - frisk let og meget elegant – og alligevel masser af gode smagsindtryk af små røde bær –
Grappa fra den velkendte Barolovin. Gylden farve fra fadlagring. Smagen er blød med lidt sødme.
Den velkendte lysegule citronlikør, som drikkes efter maden eller til desserten.
Den velkendte orange appelsinlikør, som drikkes efter maden eller til desserten.
(0, 33 L.)
(0, 50 L.)
(0, 50 L.)
(0,50 L.)
(0,33 L.)
på flaske (0, 33 L.)
på flaske (0, 50 L.)
Sambuca, Amaretto, Vecchia Romagna, Gin Rom,
Sambuca, Amaretto, Vecchia Romagna, Gin Rom,
Sød eller tør
Dry
Sød
Prosecco Campari eller Aperol og Soda Hos Luna Rossa er vores menukort sammensat af de mest populære retter fra italien. Vores speciale er hjemmelavet pastaretter, antipasti vores månedsmenu og ikke mindst vores kendte risotto. Dertil serverer vi dejlig italiensk vin, som vi selv har udvalgt meget nøje. Vi kæler for detaljen og har et helt unikt koncept i Aarhus. Vi er et italiensk køkken, italienske medarbejdere og ikke mindst italienske råvare. Vi får alle vores vare impoteret fra Italien. Derudover laver vi alt vores pasta selv – det kan smages. Har du spørgsmål til menukortet, til vores vine eller andet – så er du velkommen til at ringe eller besøge os på Fredensgade i Aarhus C.
Menu
Forretter
og italiensk tapenade.
Tris Di Bruschette 65,-
Antipasto italiano 125,-
ost, mortadella, mozzarella, marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.
Zuppa di pesce 115
Carpaccio di manzo 95,-
citron, med frisk revet parmesanost.
Insalata Caprese 80,-
frisk basilikum, rødløg og oregano.
Vitello Tonnato 95,-
Insalata Italiana 70,-
oregano og frisk basilikum.
Seppie Marinate 90,-
Pizza / Pasta 75,- / 78,-
Pizza
Parma 135,-
Prosciutto 125,-
Calzone 125,-
Bresaola 135,-
Pizza gorgonzola 135,-
Pizza Gourmet 139,-
Ventricina (Spicy) 135,-
Pasta
Tagliatelle Al Salmone 142,-
Linguini con pollo e gamberoni 149,-
Tagliolini alle vongole 149,-
Dagens Pasta 149,-
Pappardelle con salsiccia e Porri 149,-
Linguini con porcini salsiccia, e crema di scamorza 142,-
Penne, con pesto fagiolini, pollo e pinoli 142,-
Ravioli al brasato 145,-
Ravioli al pesto 145,-
Tagliatelle con polpette al pomodoro 142,-
Pappardelle con ragout di cervo 149,-
Risotto
Risotto allo zafferano 155,-
Risotto ai frutti di mare 155,-
Risotto ai quattro formaggi 155,-
(Gorgonzola, grana, scamorza, provolone)
Kød
Saltimbocca alla romana 235,-
Filetto al gorgonzola 255,-
Scaloppine con porcini e tartufo 235,-
Filetto al pepe 260,-
Filetto all’ amarone e scalogno 265,-
Fisk
Lakse Filet 199,-
Dessert
Tirami su’ 72,-
Tortino al cioccolato amaro 72,-
Crème Brulée 72,-
Panna cotta al cioccolato 72,-
Semifreddo al Torroncino 72,-
Flaske Prosecco 215,-
Flaske Moscato 215,-
Marsala - Portvin (Et glas) 5 Cl) 24,-
Crème Brulée 70,-
Ost
Ostesymfoni 85,-
Vine
Rødvin
Nero D’ Avola Appassimento Glas 78,- / Flaske 228,-
Den er fremtillet på tørret druen Nero D’ Avola.
Passer godt til alle pastaretter og bøffer.
Amarone della Valpolicella Classico 660,-
er den rund og blød. Kraftige kødretter eller pastaretter og stærke oste vil gøre sig godt med denne vin.
Chianti Rufina DOCG Riserva 380,-
med tilsæt af Canaiolo og Colorino. Duftindtryk af kirsebær, tobak og krydderier. Dejlig vin til feks. kød og fyldige pastaretter.
Barbera d’Alba Superiore 360,-
saftig frisk kant. Har en mørk farve, en stor krop med en god syremæssig balance. Passer godt til mørkt kød og oste.
Montepulciano d’abruzzo Riserva 360,-
fyldig smag med imponerende meget frugt med harmonisk indtryk af fadlagring. Lang blød og fyldig eftersmag. Kvalitet for alle pengene. Serveres gerne sammen med
kraftige kødretter eller diverse oste.
Valpolicella Classico Superiore RIPASSO 360,-
Hvidvin
Husets hvidvin: Sauvignon Glas 78,- / Flaske 228,-
er en af Italiens mest udbredte hvidvinsdruer.
En behagelig tør og ikke for syrlig vin med
god frugt. Smagen står godt til fiskeretter,
lyst kød, pizza og pasta.
Pinot Grigio del Veneto 290,-
mellemfyldig smag. Drik den til alle vores forretter, gerne noget med fisk eller lyst kød samt grøntsager. En meget drikkelig hvidvin
Sauvignon DOC Alto Adige 290,-
Vermentino di Sardegna 290,-
Denne er fra en mindre vingård på det sydlige Sardinien, og den er én af vores mest populære vine.
Det er en tør og behagelig vin med en forholdsvis kraftig frugtig fylde.
Nydes fx til alle slags fiskeretter, gerne stegt fisk
Rosevin
Bardolino Chiaretto (Rosé) Glas 78,- / Flaske 270,-
især lyse kirsebær og hindbær. Passer til alle lettere retter – lige fra lyst kød til delikate fiskeretter
Grappa / Likør
Grappa di Nebbiolo da Barolo Barrique (3 cl.) 79,-
Limoncello (3 cl.) 60,-
Arancello (3 cl.) 60,-
Diverse drikkevarer
Diverse
Hyldeblomst 35,-
Forskellige sodavand 35,-
Forskellige sodavand 44,-
Italiensk San Pellegrino 36,-
Æblejuice / Appelsinjuice 35,-
Hyldeblomst 35,-
Fadøl 56,-
Fadøl 38,-
Moretti - Italiensk øl 37,-
Alkoholfri øl på flaske 35,-
Stor Karaffel vand 35,-
Glas vand 15,-
Italiensk natural vand 30,-
Drinks
Martini bianco rød eller dry 4 cl 49,-
Dry martini 3 cl. (Martini dry og Gin) 74,-
Campari orange 3 cl (Campari juice) 74,-
Gin & tonic 3 cl. 74,-
Spiritus
2 Cl. 42,-
Fernet Branca Whishy, Portvine Grappa
4 Cl. 78,-
Fernet Branca Whishy, Portvine Grappa
Marsala - Portvin (Et glas) 5 Cl. 48,-
Aperitif
Flaske Prosecco 240,-
Flaske Moscato 240,-
Spritz 78,-
Varme Drikke
Kaffe 25,-
Thé 25,-
Café Latté 38,-
Espresso 28,-
Irish Coffee (2 cl.) 49,-
Irish Coffee (4 cl.) 72,-
Autentisk italiensk mad – ægte italiensk risotto
Italineske råvaren og italinesk pizza Aarhus