Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige slags toppings – pesto, tomat og svampe
Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og
Tyndtskårede skiver af okseinderlår marineret med olivenolie og citron. Serveres med rucola og parmesanost.
Skiver af bøffelmozzarella og tomat. Toppes med jomfruolivenolie, balsamico, rødløg, oregano og frisk basilikum
Marineret kalveinderlår med kapers og ansjoser i en lækker tunmoussedressing
Risotto med safran, Karl Johan svampe og Provolone ost. Alle kødretter serveres med dagens kartofler og garniture
Oksemørbrad i gorgonzolasauce.
Oksemørbrad i Madagascar pebersauce tilsat cognac.
Forskellige Italienske oste pyntet med druer, honning, nødder og rødløg
Speciel italiensk lagkage pyntet med frisk frugt
Gilardinoappassimento har en smuk bordeaux farve med aromaer fra brombær og med et strejf af soltørret frugter og tobak. Ganen domineres af mørke frugter, sort peber, tobak og chokolade. Den har et hint af sødme fra soltørret grebe. Går godt med kødretter og oste
Hvidvin fra Sicilien. Denne er fra en af Italiens mest udbredte hvidvinsdruer. Behagelig tør uden for meget syre og med en god frugt. Smagen er god til fiskeretter, lyst kød, pizza og pasta.
Tomat, ost, parmaskinke (lufttørret skinke), rucola og parmesanos
Tomat, ost og skinke.
Tomat, ost og pepperoni.
Sammenlagt pizza med tomat, ost, skinke og champignon.
Tomat, ost og skriver af tørret okseinderlår, rucola og parmesanost.
Tomat, ost, strimler af oksemørbrad, champignon og gorgonzola
Tomat, ost, parmaskinke, bresaola, bøffelmozzarella, rucola og parmesanost.
Tomat, ost, krydret italiensk pølse, oliven og løg
Ost, bøffelmozzarella, skiver af kartofler, rosmarin, salsiccia og olivenolie Vores pasta er hjemmelavet. Både Pizzaer og pastaer kan laves vegetarisk
Bred linguini med cherrytomater, kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chili i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola
Tagliolini med venusmuslinger i en delikat sauce tilsat hvidvin, hvidløg, persille,
Penne med oksemørbrad i strimler, løg og champignon i en lækker flødetomatsauce.
Penne med oksemørbrad i strimler, bacon, løg og champignon i en flødesauce.
Bredbåndet pasta med salsiccia pølse, oksemørbrad i tern og porre i en flødesauce.
Bredbåndet pasta med oksekødsragú med ærter og bacon tilsat fløde
Traditionel italiensk lasagne med bechamelsauce.
Linguini med Karl Johan svampe, salsiccia pølse i en scamorzasauce (ostesauce).
Fyldt ravioli med oksekødsragú i en tomatsauce. Serveres med parmesan og frisk basilikum.
Fyldt ravioli med ricotta og spinat i en pestoflødesauce. Serveres med parmesan
Tagliatelle med hjemmelavede kødboller i tomatsauce.
Forretter
Tris di bruschette 65,-
Antipasto Italiano 110,-
marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.
Carpaccio di manzo 110,-
Insalata caprese 90,-
Vitello tonnato 100,-
Risotto
Risotto allo Zafferano 115,-
Kød
Filetto all Gorgonzola 220,-
Filetto Al pepe 220,-
Ost
Ostesymfoni 100,-
Dessert
Tirami su’ 70,-
Husets Vin
Nero D’ Avola (Gilardino appassimento) Flaske 130,-
Sauvignon Blanc Flaske 130,-
Pizza
Parma 95,-
Prosciutto 95,-
Pizza Pepperoni 95,-
Calzone 95,-
Bresaola 95,-
Pizza Gorgonzola 95,-
Pizza Gourmet 95,-
Ventricina (Spicy) 95,-
Pizza Bianca (Uden tomat) 95,-
Pasta
Linguini con pollo e gamberoni 115,-
Tagliolini alle vongole 115,-
cherrytomater og frisk chili.
Dagens pasta 115,-
Dagens Pasta 2 115,-
Pappardelle con salsiccia e Porri 115,-
Pappardelle con ragú 115,-
Lasagne tradizionali 115,-
Linguini con porcini salsiccia, e crema di scamorza 115,-
Ravioli al brasato 115,-
Ravioli al pesto 115,-
og frisk basilikum.
Tagliatelle con polpette al pomodoro 115,-