Take-Away Menu

Forretter

  • Tris di bruschette 65,-

    Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige slags toppings – pesto, tomat og svampe

  • Antipasto Italiano 110,-

    Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og
    marinerede grøntsager, oliven og artiskokker.

  • Carpaccio di manzo 110,-

    Tyndtskårede skiver af okseinderlår marineret med olivenolie og citron. Serveres med rucola og parmesanost.

  • Insalata caprese 90,-

    Skiver af bøffelmozzarella og tomat. Toppes med jomfruolivenolie, balsamico, rødløg, oregano og frisk basilikum

  • Vitello tonnato 100,-

    Marineret kalveinderlår med kapers og ansjoser i en lækker tunmoussedressing

Risotto

  • Risotto allo Zafferano 115,-

    Risotto med safran, Karl Johan svampe og Provolone ost.

Kød

Alle kødretter serveres med dagens kartofler og garniture

  • Filetto all Gorgonzola 220,-

    Oksemørbrad i gorgonzolasauce.

  • Filetto Al pepe 220,-

    Oksemørbrad i Madagascar pebersauce tilsat cognac.

Ost

  • Ostesymfoni 100,-

    Forskellige Italienske oste pyntet med druer, honning, nødder og rødløg

Dessert

  • Tirami su’ 70,-

    Speciel italiensk lagkage pyntet med frisk frugt

Husets Vin

Pizza

  • Parma 95,-

    Tomat, ost, parmaskinke (lufttørret skinke), rucola og parmesanos

  • Prosciutto 95,-

    Tomat, ost og skinke.

  • Pizza Pepperoni 95,-

    Tomat, ost og pepperoni.

  • Calzone 95,-

    Sammenlagt pizza med tomat, ost, skinke og champignon.

  • Bresaola 95,-

    Tomat, ost og skriver af tørret okseinderlår, rucola og parmesanost.

  • Pizza Gorgonzola 95,-

    Tomat, ost, strimler af oksemørbrad, champignon og gorgonzola

  • Pizza Gourmet 95,-

    Tomat, ost, parmaskinke, bresaola, bøffelmozzarella, rucola og parmesanost.

  • Ventricina (Spicy) 95,-

    Tomat, ost, krydret italiensk pølse, oliven og løg

  • Pizza Bianca (Uden tomat) 95,-

    Ost, bøffelmozzarella, skiver af kartofler, rosmarin, salsiccia og olivenolie

Pasta

Vores pasta er hjemmelavet.

Både Pizzaer og pastaer kan laves vegetarisk

  • Linguini con pollo e gamberoni 115,-

    Bred linguini med cherrytomater, kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chili i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola

  • Tagliolini alle vongole 115,-

    Tagliolini med venusmuslinger i en delikat sauce tilsat hvidvin, hvidløg, persille,
    cherrytomater og frisk chili.

  • Dagens pasta 115,-

    Penne med oksemørbrad i strimler, løg og champignon i en lækker flødetomatsauce.

  • Dagens Pasta 2 115,-

    Penne med oksemørbrad i strimler, bacon, løg og champignon i en flødesauce.

  • Pappardelle con salsiccia e Porri 115,-

    Bredbåndet pasta med salsiccia pølse, oksemørbrad i tern og porre i en flødesauce.

  • Pappardelle con ragú 115,-

    Bredbåndet pasta med oksekødsragú med ærter og bacon tilsat fløde

  • Lasagne tradizionali 115,-

    Traditionel italiensk lasagne med bechamelsauce.

  • Linguini con porcini salsiccia, e crema di scamorza 115,-

    Linguini med Karl Johan svampe, salsiccia pølse i en scamorzasauce (ostesauce).

  • Ravioli al brasato 115,-

    Fyldt ravioli med oksekødsragú i en tomatsauce. Serveres med parmesan og frisk basilikum.

  • Ravioli al pesto 115,-

    Fyldt ravioli med ricotta og spinat i en pestoflødesauce. Serveres med parmesan
    og frisk basilikum.

  • Tagliatelle con polpette al pomodoro 115,-

    Tagliatelle med hjemmelavede kødboller i tomatsauce.

Hamza KavakliTake-Away Menu