Både Pizzaer og pastaer kan laves vegetarisk
Bred linguini med cherrytomater, kylling og tigerrejer stegt på panden med hvidløg, hvidvin og chili i en let tomatsauce med friskhakket persille og rucola
Tagliolini med venusmuslinger i en delikat sauce tilsat hvidvin, hvidløg, persille, cherrytomater og frisk chili.
Penne med oksemørbrad i strimler, løg og champignon i en lækker flødetomatsauce. .
Penne med oksemørbrad i strimler, bacon, løg og champignon i en flødesauce.
Bredbåndet pasta med salsiccia pølse, oksemørbrad i tern og porre i en flødesauce.
Bredbåndet pasta med oksekødsragú med ærter og bacon tilsat fløde .
Traditionel italiensk lasagne med bechamelsauce..
Linguini med Karl Johan svampe, salsiccia pølse i en scamorzasauce (ostesauce).
Fyldt ravioli med oksekødsragú i en tomatsauce. Serveres med parmesan og frisk basilikum.
Fyldt ravioli med ricotta og spinat i en pestoflødesauce. Serveres med parmesan og frisk basilikum.
Tagliatelle med hjemmelavede kødboller i tomatsauce.
Pastaretter
Linguini con pollo e gamberoni’ 159,-
Tagliolini alle vongole 159,-
Dagens pasta 159,-
Dagens pasta 2 159,-
Pappardelle con salsiccia e Porri 159,-
Pappardelle con ragú 159,-
Lasagne tradizionali 159,-
Linguini con porcini salsiccia, e crema di scamorza 159,-
Ravioli al brasato 159,-
Ravioli al pesto 159,-
Tagliatelle con polpette
al pomodoro 159,-