Drikkevarer

Rødvin

Hustes rødvin (nerod´avola) Gilardino appassimento

Gilardinoappassimento har en smuk bordeaux farve med aromaer fra brombær og med et strejf af soltørret frugter og tobak. Ganen domineres af mørke frugter, sort peber, tobak og chokolade. Den har et hint af sødme fra soltørret grebe. Går godt med kødretter og oste.

1 Glas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 89
1 Flaske . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 239

UDSØGTE RØDVINE

Amarone della Valpolicella Classico . . . . . Kr. 660

Vellavet og kraftig amarone. Druerne tørres i tre måneder inden presning, hvilket giver vinen dens høje alkohol procent. Vinen har en kraft med en smule sødme, og så alligevel rund og blød. Går godt til kødretter, pastaretter eller stærke oste.

Chianti Ruffina DOCG Riserva . . . . . . . . Kr. 399

Mellemfyldig og elegant rødvin fra rufina. Er lagret på store egetræsfade og små barrigues. Hoveddruen er Sangiovese med tilsæt fra Canaiolo og Colorino. Vinen har duft indtryk af kirsebær, tobak og krydderier. God til kød og fyldige pastaretter.

Barbera d’alba Superiore . . . . . . . . . . . . Kr. 460

En rigtig god Barbera vin fra Barolo området. Det er en kraftig vin med et lavt indhold af garvesyre. Den har gode indhold fra dens egetræslagring med en saftig og frisk kant. Vinen har en god mørk farve og en god krop med syremæssig balance. Passer godt til mørkt kød og oste.

Montepulciano d’abruzzo Riserva . . . . . Kr. 440

Regionen Abruzzo er leverandør af denne fantastiske vin. Det er en ren Montepulciano-vin fadlagret på små barrique i to år. Den har en særdeles fyldig smag med imponerende meget frugt og harmonisk indtryk af fadlagringen. Vinen har en lang blød og fyldig eftersmag. Serveres gerne til kraftige kødretter og oste.

Valpolicella Classico Superiore RIPASSO . . . . . . Kr. 440

Ripasso rødvin fra Valpolicella nord
fra Verona. Ripasso teknikken består af tilsætning af tørrede pressede drue-skaller fra Amarone til den almindelige Valpolicella vin. Herved får vinen mere fylde, kraft og en snert af sødme. Flot og blød rødvin med mange fyldige smagsindtryk fra bl.a. mørke, modne kirsebær, som giver en elegant og harmonisk smag. God til fyldige kødretter.

Hvidvin

Husets hvidvin: Sauvignon Blanc

Hvidvin fra Sicilien. Denne er fra en af Italiens mest udbredte hvidvinsdruer. Behagelig tør uden for meget syre og med en god frugt. Smagen er god til fiskeretter, lyst kød, pizza og pasta. Den har et hint af sødme fra soltørret grebe. Går godt med kødretter og oste.

1 Glas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 89
1 Flaske . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 239

UDSØGTE HVIDVINE

Pinot Grigio del Veneto . . . . . . . . Kr. 370

Delikat hvidvin fra én af Italiens mest populære hvidvinsdruer. Pinot Grigio’s popularitet skyldes druens milde frugtsyre kombineret med den mellemfyldige smag. Serveres gerne til lyse kødretter og fisk.

Sauvignon DOC Alto Adige . . . . . Kr. 330

En karakterfyldt hvidvin på Sauvignon-druer. Vinen er lagret på ståltanke for at opnå den maksimale friskhed. Den fyldige smag går godt til skaldyr, fisk og antipasti.

Vermentino di Sardegna . . . . . . . Kr. 340

Et rigtig godt glas hvidvin. Vermentino-druen er kendt som Sardiniens bedste hvidvin. Denne kommer fra en lille vingård på det sydlige Sardiniens. Den har en tør og behagelig smag med en forholdsvis kraftfuld sødme. Nydes til alle slags fiskeretter.

Rosevin

Bardolino Chiaretto (Rosé)

Skøn og delikat rosé fra vinområdet omkring Gardasøen. Med sin flotte lyse pink farve og friske lethed er det en meget elegant vin. På trods af letheden indeholder vinen alligevel mange smagsindtryk fra bl.a. lyse kirsebær og hindbær. Går godt til alle lette retter.

1 Glas Kr 89
1 Flaske Kr. 299

Grappa / Likør

Grappa di Nebbiolo da Barolo Barrique (3 cl.) . . . . . . . . . . . . . Kr. 85

Grappa fra den velkendte barolo vin. Den gyldne farve kommer fra fadlagring. Smagen er blød med lidt sødme.

Limoncello (3 cl.) . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 68

Den velkendte lysegule citronlikør. Drikkes efter et måltid til desserten.

Diverse Drikkevarer

Drinks

Aperol spritz

Spiritus

Aperitif

Varme Drikke