Forretter

Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes og italiensk tapenade.

  • Tris di bruschette 65,-

    Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige slags toppings – pesto, tomat og svampe

  • Antipasto italiano 125,-

    Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og
    marineret grøntsager, oliven og artiskokker.

  • Gamberoni all ’aglio 120,-

    Sauteret kæmperejer med hvidløg

  • Carpaccio di manzo 95,-

    Tyndt skåret skiver af okseinderlår marineret med olivenolie og citron. Serveres med rucola og parmesanost.

  • Insalata Caprese 90,-

    Skiver af bøffelmozzarella og tomat. Toppes med jomfruolivenolie, balsamico, rødløg, oregano og frisk basilikum

  • Vitello Tonnato 95,-

    Marineret kalveinderlår med kapers og ansjoser i en lækker tunmoussedressing.

  • Insalata italiana 85,-

    salat med friskskåret tomat, rødløg, oliven, artiskokker, jomfruolivenolie, balsamico, oregano og frisk basilikum.

Hamza KavakliForretter