Forretter
Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes
og olivenolie eller tapenade
Tris di bruschette . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 68
Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige
slags toppings – pesto, tomat og svampe
Antipasto Italiano . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 130
Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og marinerede grøntsager, oliven og artiskokker
Gamberoni all ’aglio . . . . . . . . . . . . . Kr. 125
Sauteret kæmperejer med hvidløg
Gamberoni all ’aglio . . . . . . . . . . . . . Kr. 125
Tyndtskårede skiver af okseinderlår
marineret med olivenolie og citron.
Serveres med rucola og parmesanost
Insalata caprese . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 110
Skiver af bøffelmozzarella og tomat.
Toppes med jomfruolivenolie, balsamico,
rødløg, oregano og frisk basilikum
Vitello tonnato . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 125
Marineret kalveinderlår med kapers
og ansjoser i en lækker
tunmoussedressing
Insalata italiana . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 85
salat med friskskåret tomat, rødløg,
oliven, artiskokker, jomfruolivenolie,
balsamico, oregano og frisk basilikum