Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagte flutes
og olivenolie eller tapenade

Tris di bruschette . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 68

Ristet hvidløgsbrød med tre forskellige
slags toppings – pesto, tomat og svampe

Antipasto Italiano . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 130

Forskellige kolde italienske specialiteter som parma skinke, bresaola, salami, oste og marinerede grøntsager, oliven og artiskokker

Gamberoni all ’aglio . . . . . . . . . . . . . Kr. 125

Sauteret kæmperejer med hvidløg 

Carpaccio di manzo . . . . . . . . . . . . . Kr. 125

Tyndtskårede skiver af okseinderlår
marineret med olivenolie og citron.
Serveres med rucola og parmesanost

Insalata caprese . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 110

Skiver af bøffelmozzarella og tomat.
Toppes med jomfruolivenolie, balsamico,
rødløg, oregano og frisk basilikum

Vitello tonnato . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 125

Marineret kalveinderlår med kapers
og ansjoser i en lækker
tunmoussedressing

Insalata italiana . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kr. 85

salat med friskskåret tomat, rødløg,
oliven, artiskokker, jomfruolivenolie,
balsamico, oregano og frisk basilikum